Projecte nº 1: Portada Portafolis Sisè. Curs 2019-2020.

Projecte nº 1: Portada Portafolis Sisè. Curs 2019-2020.

dilluns, 17 de desembre del 2018

Projecte TIC nº 7: Felicitació de Nadal.


A continuació podreu visualitzar el nostre setè Projecte de les classes TIC de sisè de Primària. ​ L'objectiu d'aquesta tasca ​ha estat ​ arribar a​ crear un vídeo de felicitació de Nadal, partint dels programes i eines treballats a classe.​ ​

Per tal d'arribar a elaborar correctament aquest projecte, per obtenir el resultat final, al llarg del trimestre hem après a utilitzar eines d'edició de vídeo, d'imatge i d'àudio com ara: el Movie Maker, l'Audacity, presentacions i fulls de càlcul amb Google Drive, etc. 

​En aquest projecte s'han posat de manifest els aprenentatges assolits, l'estil personal i el treball en equip, molt importants per l'aprenentatge individual i col.lectiu i, estretament relacionats amb les competències bàsiques.

​​La seqüenciació d'aquest projecte incloïa, d'entrada, una reunió prèvia dels membres del grup on es decidia i planificava el caire del vídeo i  el missatge  i, posteriorment, l'estil i el format. Aquesta planificació requeria elaborar un guió previ (Storyboard), amb el suport de les eines del Google Drive,  on les decisions preses guiaven l'elaboració del projecte final. Per tal d'aconseguir un format atractiu l'alumnat ha utilitzat tot tipus d'imatges, música, filmacions, transicions, etc.

Aquí us oferim el resultat final.

Bon Nadal i Feliç Any Nou 2019!!!

L’alumnat de Sisè.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada