Projecte nº 1: Portada Portafolis Sisè. Curs 2019-2020.

Projecte nº 1: Portada Portafolis Sisè. Curs 2019-2020.

dimarts, 15 de desembre del 2015

Projecte nº 5: Felicitació de Nadal

​A continuació podreu visualitzar el nostre cinquè Projecte de les classes TIC de sisè de Primària. ​ L'objectiu final​ ​ i el fil motivacional​ ​han estat ​ arribar a​ crear un vídeo de felicitació de Nadal, partint dels programes i eines treballades a classe.​ ​

Per tal de poder arribar a elaborar aquest treball, al llarg del trimestre vam aprendre a utilitzar eines d'edició de vídeo, d'imatge i d'àudio com ara, el Movie Maker, l'Audacity, el Power Point, etc. 

​En aquest s'han posat de manifest els aprenentatges assolits, l'estil personal i el treball en equip, molt importants per l'aprenentatge individual i col.lectiu i, estretament relacionats amb les competències bàsiques.

​​La seqüenciació d'aquest projecte incloïa, d'entrada, una reunió prèvia dels membres del grup on es decidia i planificava el caire del vídeo i  el missatge  i, posteriorment, l'estil i el format. Aquesta planificació requeria elaborar un guió previ (storyboard) amb les decisions preses d'entrada i que guiarien el projecte fins arribar al producte final. Per tal d'aconseguir un format atractiu van fer ús d'imatges, música, filmacions, transicions, etc.

Aquí us oferim el resultat obtingut.

Bon Nadal i Feliç Any Nou 2016!!!

L’alumnat de Sisè.


Felicitació 1


Felicitació 2


Felicitació 3


Felicitació 4


Felicitació 5


Felicitació 6


Felicitació 7


Felicitació 8


Felicitació 9


Felicitació 10

3 comentaris:

  1. HOLA JORDI, SÒC L'AGNÈS JO JA HE VOTAT.

    ResponElimina
  2. Hola Jordi, sóc en Marc Cases, aquest any m'ha agradat molt fer la felicitació de nadal, ja que va ser un treball en grup, i m'ho vaig passar molt bé gravant el vídeo.

    ResponElimina
  3. Hola Jordi, sóc la Júlia i m'agrada molt fer servir aquest bloc perquè, aprenc molt i m'ho passo molt bé .

    ResponElimina