Projecte nº 1: Portada Portafolis Sisè. Curs 2019-2020.

Projecte nº 1: Portada Portafolis Sisè. Curs 2019-2020.

dijous, 28 de setembre del 2017

Projecte nº 2: El correu Escolàpies.

El segon projecte TIC consisteix en un treball cooperatiu per tal d’aprendre a utilitzar el correu institucional (alumnesescolapiesfigueres.org) que, enguany, ens ha proporcionat la direcció de l’escola i, paral·lelament, conscienciar-nos que entre totes i tots n’haurem de fer un bon ús.

Per tal que quedi constància d’aquest treball hem elaborat una presentació amb el Google Drive on tot l’alumnat hi ha dit la seva i hi ha aportat el seu granet de sorra.

Per consens i, a partir de diferents sessions de recerca, finalment hem redactat quines parts ha de tenir el correu i per a què serveixen, quines recomanacions generals i mesures de seguretat ens poden ser útils i, també, un decàleg del bon ús de les TIC.

Tota aquesta feina l’hem arrodonida utilitzant el xat per consultar dubtes i aportar solucions, el correu per fer les corresponents pluges d’idees que hem recollit en fulls de càlcul de google i arribant a acords a partir de votacions que han estat recollides provinents del formulari de google.

 El resultat de tota aquesta feina us la presentem a continuació.


1 comentari:

  1. Durant aquest any farem un bon ús de les TIC, farem servir aquest correu per treballar super bé i divertir-nos.

    Eloi Gutiérrez

    ResponElimina