Projecte nº 1: Portada Portafolis Sisè. Curs 2019-2020.

Projecte nº 1: Portada Portafolis Sisè. Curs 2019-2020.

dimarts, 2 d’octubre del 2018

Projecte nº 2: El correu Escolàpies.

El segon projecte TIC consisteix en un treball cooperatiu per tal d’aprendre a utilitzar correctament el correu institucional (alumnesescolapiesfigueres.org) que, enguany, ens ha proporcionat la direcció de l’escola i, paral·lelament, conscienciar-nos que entre totes i tots n’haurem de fer un bon ús.

Per tal que quedi constància d’aquest treball hem elaborat una presentació amb el Google Drive on tot l’alumnat hi ha dit la seva i hi ha aportat el seu granet de sorra.

Per consens i, a partir de diferents sessions de recerca, finalment hem redactat quines parts ha de tenir el correu i per a què serveixen, quines recomanacions generals i mesures de seguretat ens poden ser útils i, també, un decàleg del bon ús de les TIC.

Tota aquesta feina l’hem arrodonida utilitzant les eines de google per tal de consultar dubtes i aportar solucions,  per fer les corresponents pluges d’idees i recollir-les en un full de càlcul. Ara estem arribant a la part final del projecte i, a partir de les votacions que ens feu arribar a través del següent formulari, les recollirem i intentarem potenciar-les i interioritzar-les al llarg del curs. Esperem les vostres vostres votacions!



 El resultat de tota aquesta feina queda palesa en la presentació que adjuntem a continuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada